5 Tips about petek tamiri You Can Use Today

Wiki Article

Havalar soğudukça kombi kullanımı artmaktadır ve tamirat ve rutin kontrol gibi sebepler ile sıkça kombiciler aranmaktadır. Arızalara ek olarak mutlaka bilinmesi gereken konulardan biri kışın doğru kombi kullanımı ve nasıl tasarruf yapılacağıdır.

İşin ehli ustalardan istediğin gün ve saat aralığına kolayca sipariş oluşturabilmek için şimdi rezervasyon yap ve işlerini hızlıca hallet. 904,ninety TL 'den başlayan fiyatlar Fiyatı Hesapla

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Televizyon bilgisayar telefon gibi cihazlarınızın her türlü arızasını yapıyoruz en uygun fiyatlarla en temiz işcilikle aradığınız taktirde lawnımcı oluruz

Bu parçaya kombinin dışını açarak eriştikten sonra parçanın yanmış mı arızalanmış mı değiştirilmesi gereken bir durumda mı olduğunu anlamak kombicinin uzmanlığına kalmıştır.

Peteklerinizin delinme sebebi iç kısımda oluşan paslanmadan meydana gelmektedir Bu sebeple Petek radyatör ya da kalorifer dediğimiz panelin daha uzun vadeli daha uzun ömürlü kullanılabilmesi için petek temizliği yaptırmak faydalı olacaktır.

Umarım bu blogum faydalı olmuştur. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak diğer arkadaşlarımızında yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Isıtma Soğutma ve Beyaz eşya sistemlerinde Dünya markaları ve ekipmanları ile hizmetinizdeyiz.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum 20 yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Yukarıda sıralanan hızmetler hem kombi servislerini arayarak hizmet alabileceğiniz hem de bireysel olarak hizmet veren bir kombicinin yapabileceği işlemlerdir. 

Radyatör vana başlığı somunu ve yeni bir zeytin borusunun ucunu kaydırın ve yeni vanayı bağlayın.

Herzaman iş yapmak kolay lakin müşteriyi memnun etmek zor benim ve ekip arkadaşlarımın ilk önceliyi siz petek tamiri deyerli müşterilerimizin memnuniyetidir

Ancak bu kadar uğraşmaya ve yüksek maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirmenizi öneririz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durum ile karşılaştığınızda kesinlikle peteği söküp atmayınız.

Report this wiki page